Rimor Husbilar

Rimor

Rimor husbilar

Rimor

Du som väljer en husbil från Rimor kommer inte att ångra dig!

En husbil från Rimor är inte bara ett semesterfordon, den är en del av din semesterupplevelse! Rimor har hjälpt familjer och vänner att skapa minnen för livet i över 30 år. Kvalitet och funktionalitet är ledorden hos Rimor, vars husbilar erbjuder planlösningar och tillbehör som passar alla människor och alla typer a campingsemestrar! Oavsett om du är en riktig familjeperson eller en äventyrslysten naturmänniska, hittar du fritidsfordon hos Rimor som både utnyttjar lastutrymmen och ytor maximalt för att du ska kunna njuta av din drömsemester oavsett vem du är och vart du är på väg! Rimors husbilar är en ypperligt val och ett rent nöje att vistas i, oavsett om du befinner dig på vägen eller på campingplatsen!

Varmt välkommen och hitta just DIN Rimor husbil!

Rimor husbilar är tryggt val

 

Nemho

Sätt guldkant på din semester med en husbil från serien Nemho!

Design, hög standard och kreativa tekniska lösningar står i fokus hos de tre lyxiga alkovmodellerna i serien. Inredningen är fräsch och modern och med detaljer som LED-belysning och touch-paneler kommer du verkligen känna dig som en stjärna, både på vägen och på campingen! Lastutrymmena är generösa och utrustade med LED-lampa, så du kan lasta din husbil oavsett tid på dygnet.

Vissa modeller har dessutom extra lastutrymmen för cyklar och till och med mopeder och cross-fordon. För dig som verkligen vill maximera dina upplevelser på semestern!

 

Sailer

Generösa lastutrymmen är även något som du kan räkna med om du väljer en husbil från den populära serien Sailor! Det unika strömlinjeformade utseendet gör den även till en riktig designdröm! Detta återkommer även i interiören där smarta förvaringsutrymmen kombineras med tekniska lösningar och gör Sailern till en praktisk husbil som dessutom är trygg och säker att färdas i.

Med sitt snygga utseende är detta en husbil som har allt!

 

Europeo

Denna husbil är svenskarnas favorit och den mest populära av samtliga Rimor fordon på vår marknad! Det svårslagna priset kombinerat med en hög standardutrustning gör Europeo till ett riktigt kap! Husbilen kommer som både alkovbil och halvintegrerad där kreativa tillval och olika planlösningar framförallt när det gäller bäddlösningar gör den till ett perfekt val oavsett behov, önskemål och familjestorlek!

 

Koala

Håll utkik efter denna spännande nya modell som håller på att utvecklas för fullt under 2013! Kreativa planlösningar och modeller kommer med säkerhet att göra denna nya husbil till ett mycket populärt val!

 

Katamarano

Utmärkande för Katamarano är framförallt de fördelaktiga ytorna som gör den till ett perfekt val för den större familjen! Husbilen har blivit något av en klassiker i Rimorfamiljen och med sin höga standard och oslagbara pris, är den en riktig dröm för campingälskare, oavsett om det är ytorna man är ute efter, eller föredrar den lite mindre halvintegrerade modellen i serien!

 

Horus

Självklart tillverkar Rimor även en van, för äventyrslystna människor som vill kunna njuta av bekväma övernattningar med maximalt utnyttjad yta, men samtidigt önskar ett mindre, sportigt fritidsfordon för ständigt nya äventyr och naturupplevelser! Passar speciellt den yngre generationen som alltid är i farten och sugna på att uppleva världen utanför campingplatser och hotellområden!

 

Våra husbilsmärken

Rimor husbilar till salu

Nyhetsbrev